«Εάν θέλετε το Big Mac σας να γίνει πιο νόστιμο, αυτό θα πάρει περισσότερο χρόνο, δεδομένου ότι θα διαρκέσει περισσότερο για να μας το φτιάξουν, ενώ θα υπάρξει μια επιπλέον χρέωση 1,17 δολάρια. Επίσης, το να ζητάμε να μην μας τοποθετήσουν στο burger πίκλες είναι μια άλλη χρέωση, που απαιτεί ακόμη περισσότερο χρόνο και εξειδίκευση για την παράκαμψη του συστήματος της γραμμής παραγωγής. Έτσι, αντί για 3,99 δολάρια, το καλοφτιαγμένο Big Mac χωρίς πίκλες θα κοστίζει 5,81 δολάρια. Τώρα... θα θέλατε και πατάτες με αυτό;».
Στο παρόν άρθρο ο οπτομέτρης Gary Gerber πραγματοποιεί κάποιους από τους πιο ενδιαφέροντες παραλληλισμούς που έχουμε διαβάσει τελευταία σχετικά με τη διαχείριση της μυωπίας, την παραγγελία ενός burger και τα σιδεράκια!
Πώς ένας πελάτης μπορεί να εκτιμήσει την πολυπλοκότητα της επιπλέον εργασίας για την παρασκευή ενός burger ή μίας θεραπείας δοντιών για το παιδί του; Μήπως συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και με τη διαχείριση της μυωπίας;
http://reviewofmm.com/big-macs-braces-and-myopia-management/