Johnson&Johnson
Ducati
BANERGIAOPTOMETRYNEWS.png
Alcon-Total
optometrynews_1048X300.jpeg
T30_cover
previous arrow
next arrow
New Rose K2 Webinar Series
with Dr. Paul Rose
Αγαπητοί συνεργάτες,
Μια ΝΕΑ σειρά εκπαιδευτικών webinar ξεκινούν από την Ακαδημία της Menicon και τον Paul Rose.

Εφαρμοστές από όλο τον κόσμο θα μοιραστούν ενδαφέροντα περιστατικά και θα συζητηθούν με τον Paul Rose.

Οι ομάδες της contact-lenses.gr και του Menicon Academy σας περιμένουν!

Season of Caring: Rose K2 clinical case discussion

 
την Τετάρτη 13/07/2022 στις 21:30 μμ.

Europe, Middle East, Africa
July 13th

 
London:  19:30 – 20:30h
Paris:  20:30 – 21:30h
Johannesburg: 20:30 – 21:30h
Dubai: 22:30 – 23:30h
Για δωρεάν εγγραφή ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
REGISTER NOW!
Θα ακολουθήσουν δύο ακόμα webinars,
στα οποία μπορείτε να κάνετε δωρεάν εγγραφή:
 
Asia Pacific
July 13th
 
Sydney:  19:30 – 20:30h
Tokyo:  18:30 – 19:30h
Singapore: 17:30 – 18:30h
New Delhi: 15:00 – 16:00h
Taipei: 17:30 – 18:30h
Beijing: 17:30 – 18:30h
Athens: 12:30 – 13:30 μμ

Sign up now!
 
 
Americas
July 14th
 
San Francisco: 16:30 – 17:30h
New York:  19:30 – 20:30h
Santiago de Chile: 19:30 – 20:30h
Brasilia: 20:30 – 21:30h
Athens: 2:30 – 3:30 πμ

Sign up now!

 

O Dr Paul Rose αποτελεί τον οπτομέτρη και κλινικό ερευνητή που είτε άμεσα είτε έμμεσα έχει βοηθήσει δεκάδες χιλιάδες ασθενείς με κερατόκωνο να έχουν σήμερα πιο λειτουργική όραση ! 
Μετά από πολυετείς δοκιμές διαφορετικών φακών σε χιλιάδες ασθενείς με κερατόκωνο ανέπτυξε αρχικά έναν πρωτότυπο σχεδιασμό φακού, τον γνωστό Rose K, που εξελίχθηκε σε Rose K2, και μπόρεσε να δώσει λύση σε πολλές περιπτώσεις.
Με την εγγραφή σας στο b2b της εταιρείας https://b2b.contact-lenses.gr/ έχετε τη δυνατότητα να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλα τα προϊόντα της Menicon καθώς και να παρακολουθείτε μελλοντικά webinars, να κατεβάζετε δημοσιεύσεις και άρθρα σχετικά με την επικαιρότητα και τους φακούς επαφής.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας :
Με εκτίμηση,

Η ομάδα της contact-lenses.gr


 
Rose K2 Lenses Advertisement
Rose K2 Fitting Guide